Barcelona og Real Madrid har så længe nogen kan huske domineret Spaniens bedste række. De har vundet rub og stub i både ligaen, pokalturneringen og sågar også i Europa. Nu kan en handel mellem de to rivaler være under opsejling. 

AF KRISTIAN PARIS 

Barcelona floppet Andre Gomes kan måske være på vej væk fra Camp Nou efter kun et år i den catalonske storklub. Det kommer efter spillerens agent Jorge Mendes vil gøre alt for komme en transfer til livs, eftersom Gomes kom til klubben for 250 millioner. Nu skal prisen altså være i omegnen af 410 millioner danske kroner.

Den tidligere Valencia stjerne var en af de helt store spillere i klubben sidste år og under EM 2016, men den portugiseren har ikke oplevet helt den samme medgang i denne sæson.

FC Barcelona v Real Sociedad de Futbol - La Liga

Ja, den 23-årige Gomes har været en skuffelse i Catalonien. Han har startet i mindre end halvdelen af Barcelonas La Liga kampe i denne sæson, efter han ikke har formået at spille sig selv på førsteholdet.

Ifølge det spanske medie Don Balon , er det super agent Jorge Mendes måde at finde en ny klub til sin klient. Agenten har nogle af de bedste spillere i verden i sin stand, men han har altså også gode forbindelser til Real Madrid, hvorfor det kan være en ny arbejdsgiver for portugiseren.

Real Madrid er angiveligt en af de klubber, der allerede var interesseret i Gomes inden han kom til Barcelona i sommers. Faktisk siges det at spilleren værdi er faldet helt til 150 millioner danske kroner.

Men Real Madrid vil formentlig ikke købe Gomes. For mediet Don Balon bekræfter nemlig, at klubbens præsident Florentino Perez ikke er interesseret i spilleren, eftersom han har spillet for klubbens evige rivaler, Barcelona.