Manchester United nærmer sig i øjeblikket en handel med Barcelona. Catalonierne vil  ikke forlænge med deres unge talent og det udnytterne englænderne i aller højeste grad. Læs mere her! 

AF KRISTIAN PARIS

Den unge franske midtstopper Samuel Umtiti kræver angiveligt rigtig meget i løn,  hvis han skal skrive under på en ny aftale med Barcelona. Det vil Barcelona ikke imødekomme og derfor overvejer de at sælge ham videre mens de kan få nogle penge for ham.

Den 24-årige midtstopper er en blevet en værdifuld brik i manager, Ernesto Valverdes, spil i denne sæson, hvor han har været makker med Gerard Pique i rigtig mange af kampene. Det er gået så godt, at de kun har lukket 13 mål i hele 29 kampe i La Liga i denne sæson. Yderst imponerende.

(Photo by Alex Caparros/Getty Images)

Flere andre medier skriver, at Umtiti vil op i nærheden af det lønniveau som stjerner som Luis Suarez og Andres Iniesta i øjeblikket ligger på. De er nemlig kun lige niveauet under stjernen over dem alle, Lionel Messi, der er den absolut bedst betalte spiller i klubben.

Men på grund af spillerens vanvittige høje krav slår Manchester United nu klar i skyggerne til at lægge et bud på franskmanden. Om han har tænkt at kræve lige så meget i løn af den engelske klub er ikke til at vide – det må tidne vise.

Lige nu har den franske landsholdspiller, der oprindeligt er født i Cameroon, en frikøbsklausul på hele 500 millioner kroner i Barcelona. Og det er altså rigtig meget for en spiller, der måske ikke er slået helt igennem endnu.

Men United har tidligere vist, at de ikke er bange for at bruge penge, hvorfor de måske er den næste mulige destination for midtstopperen.