Barcelona havde noget af glemmesæson sidste sæson, og det prøver de bestemt at gøre op for nu, efter sommerferien. Sæsonen er startet godt for dem med  kun to tabte point i 11 kampe. 

af kristian paris

Barcelona er en klub, der ikke kan undvære succes, og hvis den ikke kommer, bliver der utvivlsomt lavet noget om. Derfor bliver der også hele tiden investeret i alverdens unge talenter.

En af dem er den unge Clement Lenglet fra Sevilla, som Barcelona angiveligt har holdt øje med siden han blot var 16 år gammel og stadig på lønningslisten i den franske klub Nancy.

Midtstopperen er blevet kendt som en af de mest lovende unge forsvarsspillere i hele landet, og hans seneste præstationer mod Barcelona var blot endnu et bevis på det.

(Photo by Aitor Alcalde Colomer/Getty Images)

Lenglet, der nu er 22 år gammel, havde chancen for at komme til de italienske giganter Juventus, da han var kun 18 år gammel, men det afslog han. Dog skiftede han til Sevilla sidste januar for den sølle sum af kun 35 millioner kroner.

Det spanske medie Sport, skriver at den catalonske storklub længe har haft interesse i spillere, og at de faktisk var i kontakt med ham i sommers, da transfervinduet nærmede sig sin afslutning.

Hvis Barcelona stadig er interesseret og laver et træk for at hente spillere, kunne de signalere begyndelsen på enden for klubbens legende midtstopper Gerard Pique, der er på den forkerte side af 30. Ligesom indkøbet af Samuem Umtiti har betydet begrænset spilletid for Javier Mascherano.

Hvis han skifter til the Blaugrana bliver han den fjerde franskmand – Umititi, Digne, Ousmane Dembele  – der er kommer til klubben inden for blot for sæsoner.

Lenglet har spillet fint i sin Sevilla karriere, og derfor venter Barcelona nok heller ikke særlig lang tid med at hente ham.