FC Barcelona havde nok hentet Mesut Özil denne sommer. Hvis det da ikke lige var for en bestemt spiller i truppen, nemlig argentinske Lionel Messi, der ifølge spanske avis, satte en stopper for et potentielt skifte.

(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

FC Barcelona ledte med lys og lygte efter en erstatning for Neymar denne sommer. I den forbindelse forsøgte man sig med spillere som Philippe Coutinho fra Liverpool og PSGs Angel dí Maria.

Den spanske avis, Don Balon, melder dog, at også Arsenals Mesut Özil var på ønskelisten i den katalanske storklub, der i stedet for endte med at hente Ousmane Dembelé i Borussia Dortmund.

Özil kom dog ikke til Barcelona. Og det kan man takke en særlig herre for. Den spanske avis beretter nemlig, at Barcelonas argentinske troldmand imidlertid ikke ønskede at få den tyske Premier League-stjerne ind i klubben. Det gav han efter sigende den sportslige ledelse i FC Barcelona besked om.

Messi mente ganske enkelt ikke, at den tyske landsholdsspiller havde niveau nok til den katalanske storklub.

Ledelsen gav sig for den argentinske troldmands vise ord. Derfor bærer han også en stor del af skylden for, at Özil stadig render rundt i Arsenal med en kontrakt, der har udløb til næste sommer.