Barcelona er eftersigende klar på at hapse en Real Madrid-offensiv-spiller, når hans kontrakt udløber i 2018. De håber nemlig ikke, at han forlænger fordi han på nuværende tidspunkt ikke få den ønskede spilletid på førsteholdet.

 Af David Paris 

Den catalanske storklub Barcelona håber angiveligt på, at Real Madrid-spilleren Isco ikke forlænger sin kontrakt med hovedstadsklubben, således, at Barcelona kan hapse ham i 2018 gratis. Det skriver det engelske medie Goal.

Træner Luis Enrique håber på at kunne overbesive 24-årige Isco, der spiller offensiv midtbane eller kant, om at forlade kongeklubben til fordel for Barca, som Barcelona også blot omtales. Han mener nemlig, at den spanske landsholdsspiller han opfylde sit fulde potentiale i Barcelona. Isco er lige nu skuffet og frustreret over den manglede spilletid på førsteholdet og indskiftningstjanser passer ham ikke.

Barcelona har flere gange indikeret, at Isco bestemt er en spiller, der vil forstærke holdet og rivaliseringen mellem de to store spanske klubber er angiveligt ikke noget, der skræmmer, eller forhindrer et eventuelt skifte.

(Photo: Getty Images)

Isco kom til Santiago Bernabeu i 2013 efter et par formidable sæsoner i den spanske La Liga-klub Malaga. Siden har han kæmpet for at tilspille sig en fast plads på det stjernespækkede mandskab og enkelt gange har det også lykkedes for ham at erobre en plads i startelleveren. Det mest af spanierens tid har han dog spenderet på bænken og det er tilsyneladende bliver for meget for Isco, der dog ikke selv har udtalt sig om interessen fra Barcelona.