I de spanske medier i øjeblikket er der meget fokus på de to storklubber Barcelona og Real Madrid, der igen i år ser ud til at kæmpe alene om mesterskabet. En handel mellem de to klubber anes måske i fremtiden… Læs mere her. 

AF KRISTIAN PARIS 

Ja, det er sjældent, at de to giganter gør handler med hinanden. Dog er det ikke helt usandsynligt, og det er set tidligere i historien. Heraf kan nævnes spillere som Ronaldo (den brasilianske), Luis Figo, Samuel Eto’o og vores alle sammen Michael Laudrup.

Nu er endnu en handel dog under opsejling… eller er den?

I det seneste tid er interesseren for Madrids offensivstjerne Isco angiveligt blevet skærpet fra Barcelonas side. Det melder adskillige spanske medier.

(Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

Det har fået Iscos nuværende arbejdsgiver til at gå tænkeboks. Hvordan kan vi holde på ham?

Konklusionen er angiveligt blevet, at de er blevet ‘nødsaget’ til at tilbyde spanieren en kontraktforlængelse. Og det er ikke hvilken som helst forlængelse…

Isco ser ud til at blive tilbudt en seks-årig kontraktforlængelse af han nuværende kontrakt, der udløber efter næste sæson. Kontrakten indeholder også en betydelig lønstigning og flere luksuriøse bonusser – hvilket lokker de fleste spillere til at blive.

Real Madrid tilbyder ham den formentlig også fordi, nogle af truppens helt store verdensstjerner, som Ronaldo og Modric, nærmer sig enden af deres kontrakt og deres formåen, eftersom der måske kan sås tvivl om deres evner.

Desuden er Madrid ikke kun presset af rivalen Barcelona som mulig overtager af spanieren. Engelske Man City er angiveligt også klar til at sikre sig den 24-årige spanier, hvis muligheden byder sig.

Hvad der dog taler i mod, er at Isco kun har startet 13 LaLiga-kampe i denne sæson med hele seks mål og fem assist.