La Liga giganter Barcelona øjner lige nu et potentielt skifte for Ajax teenageren Matthijs de Ligt, eftersom den unge spiller ser ud til følge i fodsporene på mange og forlade Johan Cruijff Arenaen for bedre og større ting i fremtiden. Det skriver det spanske medie Mundo Derportivo. 

AF KRISTIAN PARIS

Midtstopperen har spillet over alt forventning og imponeret alle i sin gennembruds sæson sidste sæson. Han blev desuden anden yngste målscorer for Ajax, der har vundet ligaen 33 gange i alt. Lige foran ham var Clarence Seedorf, der også blev spottet som et kæmpe talent i en meget ung alder. Han blev faktisk den yngste spiller for det hollandske landshold siden Mauk Weber tilbage i 1931.

 (Photo by Boris Streubel/Bongarts/Getty Images)

Den spanske storklubs chef Ernesto Valverde er meget opsat på at hente det unge talent til Camp Nou for at opgradere hans chancer for en stor karriere. Den 53-årige manager har nemlig fokus på hente nye spillere til hans hold, der har mange gamle veteraner og legender på lønningslisten.

Javier Mascherano er en af dem, der kan fejre sin 34. fødselsdag i slutningen af sæsonen. Ligeledes finder vi Thomas Vermaelen på bænken, der ikke har spillet for klubben sidsen marts sidste år.

Medierne slår derudover også fast, at Valverde er interesseret i RB Leipzigs stjerne Dayot Upamecano. Men han er jagtet af flere andre spiller, eftersom de to Premier League klubber Everton og Liverpool begge har meldt sin interesse i den blot 18-årige spiller.

Dog er Leipzig meget opsat på at beholde deres unge spiller, eftersom de netop har tilbudt ham  en ny lukrativt aftale med en frikøbsklausul på hele 840 millioner.