Barcelona har i sidste sæson endelig set sig slået. De evige rivaler fra Real Madrid vandt både La Liga og Champions League i en sæson, der for catalonierne må betegnes som en fiasko. 

AF KRISTIAN PARIS

Barcelona har angiveligt givet op på at tilbagebringe Arsenals Hector Bellerin. I stedet har de sat transferbrillerne på Nelson Semedo, når jagten på en ny højreback går ind.

 

Og siden Barcelona mistede legenden Dani Alves til Juventus sidste sommer, har klubben haft
problemer med at udfylde højre back positionen.

Og Bellerin har over de seneste mange uger været førstevalget for den catalonske storklub, eftersom han både besidder de offensive angrebskvaliteter, men også de defensive evner, en back på sådan et hold skal besidde.

Men den transfer kan ikke lade sig gøre, og derfor kigger klubben nu på den portugisiske landsholdsspiller Semedo. Det bekræfter den portugisiske avis Record.

Semedo kom selv til Benfica fra Sport Uniao Sintrense i sommeren 2012, hvor han ellers havde været siden han var kun 15 år.

Semedo har i sidste sæson, hvor klubben vandt ligaen, spillet hele 47 kampe for klubben. Han er desuden på kontrakt til 2021 med en frikøbsklausul på 450 millioner danske kroner.

Barcelona håber dog på at kunne hente spilleren for bare 250 millioner

Sammen med Barcelonas venstre back Alex Grimaldo, der er opvokset på klubbens akademi, er Semedo blevet rygtet væk fra Portugal henover hele sommeren. Han har nemlig over de seneste par år slået sit navn fast som en af de bedste i Europa på sin position.

Barcelonas jagt på Semedo betyder som sagt, at jagten på Bellerin er indstillet, selvom der endnu ikke er kommet nogen reel udmeldelse fra hverken Barcelona eller Arsenal.

Bellerin er nemlig blevet kædet meget sammen med et skifte tilbage til La Liga, hvor han fik sin fodbold opdragelse, men det forlydes, at Wenger og Arsenal ikke vil sælge spilleren for nogen pris.