Barcelonas cheftræner og boss Ernesto Valverde har insisteret på, at klubben ikke vil forsøge at sælge spilleren. Han skal ingen steder, slår spanieren fast. 

Det drejer sig om den kroatiske midtbanespiller Ivan Rakitic. Ernesto Valverde er åbenbart blevet så glad for ham, at klubben under ingen omstændigheder vil acceptere nogle bud på spilleren – eller selv prøve på at sælge ham.

De seneste ryger har gået på, at franske PSG er interesseret i den 30-årige Barcelona spiller. De er angiveligt parat til at betale hele 600 millioner kroner for at lokke spilleren væk fra Camp Nou. Barcelona har dog været smarte og indskrive en frikøbsklausul på spilleren på omkring 250 millioner kroner mere.

 (Photo by Alex Caparros/Getty Images)

Ikke en sælger klub

Hans alder kommer dog til at betyde noget for prisen i de kommende år. Valverde har dog insisteret på, at den 30-årige landsholdsspiller er en nøglespiller i Barcelona.

“Han er en fundamental spiller for os. Han er ikke til at undvære, han for vigtig for holdet,” slog han fast til Marca.

“Jeg håber han bliver i Barcelona. Jeg vil have de bedste spillere og han er en af de bedste. Han kender spille stilen og er integreret del af klubben.

Vi er ikke en klub, der tjener penge på spillere. Vi vil vinde med spillerne og det er det Barcelona står for. ”

Valverdes udtalelser kom i kølvandet på Barcelonas anden liga kamp mod Real Valladolid. Rakitic forventes også at deltage i denne kamp fra start.

Flere medier slår fast, at Rakitic heller ikke selv er ude på at forlade Barcelona denne sommer. Han må dog indrømme, at et skifte til PSG lyder fristende. Det er en af verdens største klubber og det må bestemt være tiltalende at komme til at spille sammen med tidligere holdkammerater, Dani Alves og Neymar.

Transfevinduet har under en uge tilbage og det bliver spændende at se om PSG virkelig vil gøre forsøget og hente Rakitic til den franske hovedstad.