Barcelona er angiveligt klar til et forsøg på at hente Chelseas wingback, Marcos Alonso, til klubben i sommerens transfervindue. De vil ovenikøbet også flytte ham til en ny position.

Foto: Clive Rose/Getty Images

I følge Don Balon, så anser Barcelona den spanske landsholdsspiller som en ideel kandidat til en plads på den defensive midtbane, selv om han for det meste har huseret på back-pladsen hos Chelsea.

Alonso er dog en klassespiller, som meget vel kunne passe ind i et hav af forskellige roller, enten i defensiven eller på midtbane. Hos Chelsea har han udvist en alsidighed krydret med perfektion.

Han har mestendels spillet en krævende rolle, som involverer en masse forsvaren, løben og kvalitet med bolden.

Manchester United er også på banen i forhold til den 27-årige Marcos Alonso. Don Balon skriver, at de vil hoste op med hele 80 millioner euro for at sikre sig spanieren.

LÆS OGSÅ: CHOK: Fernando Torres vender tilbage til Premier League

Han ville helt sikkert være en opgradering i forhold til de nuværende personer, der skal udgøre back-positionerne på Old Trafford, nemlig Luke Shaw og Ashley Young.

Chelsea vil dog helst ikke sælge til en rival i Premier League. Især ikke med tanke på, hvor godt Nemanja Matic har gjort det, siden han skiftede The Blues ud med De Røde Djævle sidste sommer.

De kan dog formentlig ikke holde på en spiller som Alonso, eller forhindre ham i at skifte til Barca, såfremt det ikke lykkes klubben at slutte blandt de fire øverste i ligaen.

Efter at have vundet La Liga igen i denne sæson, er Barcelona – som vanligt – en del af det selskab, der er kvalificeret til Champions League i næste sæson. De regnes ofte som en af favoritterne til at vinde pokalen med de store ører, så det ville være et skridt op i Alonsos karriere, hvis han tog hertil.