Barcelona er angiveligt ved at forberede et bud på 105 millioner kroner, der vil udløse Gerard Deulofeus tilbage-købs klausul

Barcelonas sportsdirektør Robert Fernandez har bekræftet, at Barcelona overvejer at bringe Deulofeu tilbage til klubben denne sommer.

(Photo by Simon Stacpoole/Mark Leech Sports Photography/Getty Images)

Deulofeu blev solgt til Everton for 60 millioner kroner i 2015 i en handel, der inkluderede mange forskellige klausuler, der ville tillade Barca at tilbagekøbe den hurtige kant.

“Deulofeu er absolut en mulighed for fremtiden,” fortalte Fernandez TV3 efter Barcas 3-2 sejr over Real Sociedad i La Liga.

“Klubben overvejer stærkt at bringe ham tilbage til at spille for førsteholdet næste sæson.”

Den 23-årige kom igennem Barcelonas ungdomssystem, men optrådte kun to gange i La Liga i perioden 2011-2015, før han altså skiftede til Everton i sommeren 2015.

Spanieren scorede otte gange i 75 optrædender for Everton i perioden 2015-2017, dog var mange af optrædenderne indhop fra bænken, han blev sendt til AC Milan på lån i anden halvdel af sidste sæson, her scorede han fire Serie A-mål for de italienske giganter.

Barcelona sagde nej tak til chancen for at tilbagekøbe Deulofeu fra Everton sidste sommer, men ifølge flere Spanske medier, så vil den nye chef-træner Ernesto Valverde gerne have angriberen tilbage til Barcelona før 2017-18 sæsonen.

Deulofeu er lige nu med Spanien til U21 EM i Polen.