Barcelonas præsident Josep Maria Bartomeu  har sagt, at chancerne for at han byde velkommen til nye spilleren i januar ikke er helt usandsynligt. 

AF KRISTIAN PARIS

La Blaugrana har gjort det godt siden sæsonen begyndte igen i august. Lige nu er de i toppen af den bedste spanske række La Liga. Klubben indtager førstepladsen og er hele ti point foran deres evige konkurrenter fra Real Madrid. Derudover fører de også deres Champions League gruppe.

Bartomeu har slået fast, at klubben kan få forstærkninger allerede til vinter – spillere, der skal gøre, at klubben igen er med i toppen af international fodbold.

Sidste sæson var i særdeleshed en skuffelse for Barcelona, der som det eneste vandt den spanske pokalturnering.

Coutinho (Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Den catalonske storklub har ikke lagt skjul på, at de har været meget interesseret i Liverpools brasilianske troldmand Phillipe Coutinho, der længe er blevet kædet sammen med den legendariske spanske klub.

Dog giver præsident Bartomeu dog ikke nogle løfter om, at der overhovedet kommer nogle nye ansigter ind, når transfervinduet igen åbner til januar.

– Lige nu er vi tilfredse med truppen , men selvfølgelig er der ting, der kan forbedres i klubben. Vi bestræber os altid på at forbedre os – det er det, der skal til for at forsætte med at vinde, slår Bartomeu fast i et interview med Marca.com.

–  Der er lang tid tilbage af sæsonen. Det næste, der er vigtigt af Champions League. Vi bliver hele tiden til at tænke fremover.

– Vi bliver nødt til at være optimistiske, for vi er kun i begyndelse af november. Vejen er lang,men vi tror på det.

En af dem, der faktisk er blevet rygtet den anden vej er det unge håb, Sergi Roberto, der blev kåret som årets spanske spiller i catalonien.

– Jeg er ikke i tvivl om, at Sergi vil blive hos os, slår præsidenten fast i interviewet.