I kulissen arbejder Barcelona lige nu på et bud, der nok kommer til at overraske de fleste fodbold interesserede mennesker. 

AF KRISTIAN PARIS

For i følge flere aviser, deriblandt engelske MirrorSport, skriver, at den catalonske storklub er interesseret i Man Utds uønskede forsvarsspiller, Luke Shaw, der i den seneste tid har haft det svært i klubben.

Den 22-årige spiller kan forlade Old Trafford i slutningen af denne sæson, og det vil som sagt være enden på nogle svære sæsoner i den store klub. Udover Barcelona er klubber som Tottenham, Chelsea, Everton og Southampton også interesseret i den tidligere meget eftertragtede spiller.

Luke Shaw og Ben Amos

Shaw har kun 12 måneder tilbage af sin kontrakt med de Røde Djævle, og det har alarmeret Barcelona,, der meget vel kan se den unge englænder som en back up eller rotationsspiller i klubben. Man tvivl i hvert fald på om han skal købes som en mulig førstekandidat på venstre backen, eller om det bare er en ren og skær bredde i den stjernespækkede trup.

 

Jordi Alba er dog ham der lige nu er førstevalg på den position og han har i denne sæson – og tidligere – været en af klubbens nøglespillere, hvorfor det nok bliver svært at udfordre hans plads i startelleveren.

Derudover har klubben også Lucas Digne, der er andetvalg på positionen. Franskmanden har dog kun spillet 13 kampe i denne sæson, hvorfor han måske forlader Catalonien for at få mere fast spilletid på et førstehold.

Barcelona er dog på det seneste også blevet kædet sammen med en spiller som David Alaba, der måske er en lidt mere passende kaliber end uønskede Shaw, der bestemt ikke har imponeret i Manchester United.

Men måske er det alligevel ham de går efter, for de har senest brugt omkring 2 milliarder kroner på Coutinho og Dembele, hvorfor Shaw er en smule billigere.