Man kan ikke sige, at dette transfervindue har været en succes for den catalonske storklub FC Barcelona. Men noget kan man sige: de har masser af penge at handle for. Men det betyder åbenbart ikke nødvendigvis, at vi kun ser dem købe spillere… 

AF KRISTIAN PARIS

For det modsatte er ifølge flere fodboldmedier ved at ske. En af klubbens andre spillere har ifølge det spanske medie, Sport, accepteret et skifte til italienske Serie A klub AS Roma. Det eneste der mangler, er blot, at Barcelona selv accepterer aftalen.

Det drejer sig om det unge talent Munir, der i følge førnævnte medie allerede nu har forhandlet en kontrakt med italienerne og accepteret de personlige vilkår for handlen. Det eneste, der forhindrer den unge spanier i at skifte er en godkendelse fra Barcelona selv.

(Photo by Miguel Ruiz/FC Barcelona via Getty Images)

 Samme medie hævder også, at hovedstadsklubben fra støvlelandet vil komme til at betale lige i omegnen af 100 millioner danske kroner for det unge talent.
Desuden har der de seneste uger været snak om, at han skulle skifte til russiske Zenit, men han vil åbenbart hellere blive i Europa og spille for Serie As nummer to, Roma.

Sidste sæson tilbragte den 21-årige kantspiller som lejesvend i Barcelonas La Liga rivaler, Valencia. Dog er han efter, han er vendt tilbage, ikke en del af den nye managers, Valverdes, planer, hvorfor han forsøger at tvinge et skifte væk.

Munir, der som sagt er 21 år, kom til Barcelona som 16 årig og har siden dengang spillet 26 A-kampe for klubben. Sidste sæson optrådte han 33 gange for Valencia.

“Roma vil være en perfekt destination for ham som spiller. Han vil være mere end velkommen”  har den italienske klubs  sportschef udtalt i forbindelse med de stærke rygter.