LOGRONO, SPAIN - OCTOBER 09: Paco Alcacer of Spain celebrates with Juanfran after scoring his team's 3rd goal during the UEFA EURO 2016 Qualifier group C match between Spain and Luxembourg at Estadio Municipal Las Gaunas on October 9, 2015 in Logrono, Spain. (Photo by Denis Doyle/Getty Images)

FC Barcelona skulle ifølge spanske medier være ekstremt tæt på at sikre sig Paco Alcacer i en handel, der kommer til at koste 260 millioner kroner i alt.

Det spanske medie Sport skriver, at parterne er blevet enige om en handel, og det er i øjeblikket kun formaliteterne, der mangler, før Paco Alcacer er FC Barcelona-spiller. Spilleren har sågar selv fortalt til klubledelsen, at han vil væk fra Valencia og skifte til FC Barcelona.

Det eneste, der i øjeblikket holder skiftet fra at gå igennem, er interne stridigheder hos Valencias ledelse. Valencias sportsdirektør forsøger at overbevise Peter Lim, der ejer Valencia, om, at han ikke må sælge Paco Alcacer. Hvis Valencia bliver internt enige om at sælge og giver grønt lys til handlen, så kan handlen blive færdiggjort i løbet af 30 minutter, skriver mediet Sport altså.

Paco Alcacer har spillet i Valencia hele sin karriere kun afbrudt af et lejeophold til Getafe i en sæson, og det vil derfor være et hårdt slag for Valencia, der mister en af deres bærende spillere og kulturbærere.

Den 22-årige angriber har desuden accepteret, at han får en rolle som ‘supersub’, hvor han formodentlig kommer til at starte på bænken i en stor del af kampene for Barcelona, da Neymar, Lionel Messi og Luis Suarez nok ikke bliver bænket lige foreløbig.

FC Barcelona kommer til at betale 223 millioner kroner med det samme og med yderligere bonusser i aftalen på 37 millioner, så kan transferen koste op mod 260 millioner kroner.