Barcelona har ikke været i gennem verdens bedste sæson. De er røget ud af Champions League og har det svært i La Liga. Fremtidens transfer har der været mange potentielle bejlere til. 

AF KRISTIAN PARIS 

En plads der tidligere i klubbesn historie aldrig var tvivl om, hvem der spillede, var højrebacken. Her udgjorde Daniel Alves en nøglefigur i knap et årti i den stribede catalonske trøje, hvor han vandt stort alt, hvad der var at vinde.

Nu er Alves’ afløser angiveligt fundet. Klubbens interesse for Arsenals Hector Bellerin er vokset gevaldigt på det seneste. Det bekræfter The Mirror. 

Det sker efter Arsenal ikke har haft verdens bedste sæson, ligesom Bellerin faktisk er tidligere Barcelona-ungdomsspiller. Avisen slår også fast, at Arsenal angiveligt kræver i omegnen af 350 millioner danske kroner for højre backen.

Barcelona er den seneste tid blevet nødsaget til at spille Sergi Roberto som højreback i denne sæson. En løsning, der bestemt ikke var langtidsholdbar efter Roberto blev kørt midt over, da klubben  mødte PSG tidligere i dette års Champions League.

Crystal Palace v Arsenal - Premier League

Wenger bragte Bellerin til London i 2011, da han stadig var akademispiller. Nu ser det dog ud til, at han kan være på vej tilbage til Spanien, og på den måde altså følge i fodsporene på Cesc Fabregas.

Selvom Bellerin har leveret solidt og stabil de seneste par sæsoner, forholder det sig faktisk således, at han blev booet ud under klubbens sidste kamp.

En indikation på, at spanieren altså kan være på vej væk fra nord London. Han ønsker desuden også at spille Champions League, og det er ikke altid en realitet i selveste Arsenal.

Bellerin er faktisk heller ikke den eneste spiller, som Barcelona ønsker at hente til Camp Nou. De er den seneste tid blevet sat sammen med Bellerins holdkammerater Mesut Özil og Alexis Sanchez, der også begge ønske regelmæssig Champions League bold.