Barcelona, Liverpool er Coutinho er nok de tre navne, der er blevet sagt mest henover sommeren, når det kommer til transfertalk. Nu  er der igen  nyt i sagen om den brasilianske troldmand og den catalonske storklub. 

AF KRISTIAN PARIS

Barcelona ser ud til at være ret frustreret i øjeblikket. Deres evige rivaler Real Madrid vandt sidste sæson både La Liga for første gang i fem år, og også Champions League blev vundet. Nu ser tingene blot ud til at se værre ud.

De kan, naturligvis kalde sig 1,6 milliarder danske kroner rigere, efter de har mistet deres store offensivstjerne Neymar fra Brasilien. Angriberen valgte at forlade Spanien for to uger siden efter de franske giganter fra PSG betalte brasilianerens frikøbsklausul på halvanden milliard.

Siden da, har klubben desperat ledt efter en erstatning.

Klubben har dog brugt nogle af de mange millioner på at hente brasilianeren Paulinho fra Kina, men den transfer er bestemt ikke blevet modtaget godt af klubbens fans.

 (Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Ellers har catalonierne brugt tiden på at prøve at lokke Coutinho væk fra Anfield, men klubben har blankt afvist ethvert bud.

The Times skriver, at klubben så sent som i fredags har afslået et bud på brasilianeren på hele 1 milliard danske kroner.

Derfor har Barcelona stillet et ultimatum til Klopp og co. Ifølge flere kilder går det ud på, at hvis ikke Liverpool accepterer buddet senest søndag aften, så bliver det tilbagetrukket og klubben indstiller jagten på spilleren.

Derfor tænker Barcelona også i andre alternative, hvis det ikke skulle gå som de regner med. Borussia Dortmund Oussa Dembele har senest også blevet nævnt i forbindelse med Barcelona, men heller ikke den handel, har de formået at lande endnu.