Barcelonas midtbanespiller skal opereres i nær fremtid og håber at kunne vende tilbage til Copa del Rey finalen, der allerede spilles den 21. April. 

AF Kristian Paris

Midtbanespillere Ivan Rakitic blev skadet i tirsdagens 3-0 nederlag til Roma, og bliver altså opereret her til aften.

Barcelonas tirsdag gik fra at være super dårlig til at være endnu værre, da det blev afsløret, at Raktitic har slået sin finger så voldsomt, at han skal opereres. En skade, der skete i det ydmygende og meget overrraskende nederlag til den italienske klub AS Roma.

(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

I følge det spanske medie Marca, har den kroatiske midtbanespiller været under kniven her til aften onsdag, men da der ikke har været noget officiel udmelding fra klubben, ved ingen det endnu. Det forlyder dog, at den tidligere Sevilla spiller vil være tilbage til kampen mod Sevilla den 21. april – om altså bare 10 dage.

En sejr over Sevilla på Wanda Metropolitano vil lindre lidt på den smerte som hele Catalonien må føle i dag, da de blevet slået ud af CL i går. De kan nemlig sikre sig en hjemlig double – hvis de altså også formår at holde konkurrenter på afstand af det mesterskab, der ser ud til at blive til Barcelona – meget skal i hvert fald gå galt, hvis ikke det sker.

Indtil den 21. i denne måned skal Las Blaugrana også lige møde Celta Vigo. En sejr mod rækkens niendeplads vil tage klubben endnu tættere på det førnævnte mesterskab, velvidende om, at deres evige konkurrenter fra Real Madrid formentlig  kommer til at vinde Champions League i år – for andet år i træk.

Selvom de står til at vinde to trofæer – Barcelona  – kan de meget vel skille sig af med deres træner, Ernesto Valverde, der ikke formåede at få dem videre fra kvartfinalen i den prestigefyldte klubturnering.