Manchester Citys muligheder for at hente Barcelona-spilleren, Ivan Raktic, afhænger angiveligt af Luis Enrique og hans fremtid hos FC Barcelona.

(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Den kroatiske landsholdsspiller vil nemlig forlade Camp Nou, hvis Enrique beslutter sig for at blive hos FC Barcelona.

Det spanske medie, Fichajes.net, påstår nemlig, at der er problemer mellem Enrique og Rakitic. Sidstnævnte har været kædet heftigt sammen med City i dette transfervindue.

På et tidspunkt så det ud til at et skifte til Premier League var nært forestående for Rakitic, efter han i El Clasico i december blev skiftet ud efter en times spil.

Rakitic har angiveligt en bindende kontrakt med City, som også er gældende til sommer, hvor Enriques fremtid vil blive afgjort.

Der har været meget spekulation om, hvorvidt han fortsat vil være træner for FC Barcelona efter denne sæson.

28-årige Rakitic har været inde og ude af Barcelonas førstehold i de seneste uger, men klubben ser helst, at den tidligere Sevilla-spiller bliver i klubben.

Rakitic’s situation hos Barcelona er blevet utroligt kompliceret, og den blev ikke nemmere af, at Barca i sommers hentede André Gomes og Denis Suarez som direkte konkurrenter til Ivan Rakitic.

Selv om truppen er bred, er Barcelona et stykke væk fra den nuværende etter, Real Madrid, som har et forspring på fem point og mangler at spille en kamp.