Barcelona har sat et prisskilt på Coutinho. Det sker efter den franske hovedstadsklub PSG eftersigende er interesseret i at hente også ham til den franske hovedstad. 

Sidste vinter hentede den catalonske storklub den 26-årige brasilianer til Camp Nou for omkring 1,4 milliarder danske kroner. Coutinho har gjort det godt i den blå-og-rød-stribede trøje dette forår. Hans gode form har resulteret i, at han nu er en af de spillere som Ligue 1 mestrene fra PSG har tænkt sig at bruge pengepungen på denne sommer.

Pariserne har angiveligt mødtes med Coutinho s agent over et 700 millioner kroners skifte. Klubben vil nemlig prøve at please Neymar så meget, at han ikke mere er utilfreds i den franske hovedstad, når næste sæson begynde.

(Foto: Getty Images)

Det spanske medie Mundo Deportivo har gjort det klart, at Barcelona ikke vil tillade Coutinho at forlade klubben. I hvert fald ikke for mindre end, hvad han blev købt for i vinters.

PSG har dog tidligere vist sig, at de ikke er bange for at bruge penge for at vinde fodboldkampe, hvorfor det ikke er helt umuligt, at den transfer kommer til at ske også.

Usandsynlig handel

En af de ting, der taler i mod en sådan handel er der UEFAs Financial Fair Play regler, der ikke tillader Ligue 1 mestrene at bruge mere end 400 millioner kroner denne sommer. Fordi de brugte så mange i sidste sæson.

Coutinho har ikke kun imponeret på sit klubhold, men også denne sommer, hvor der har været VM. Han har gjort det yderst fremragende for Brasilien. De måtte desværre se sig slået af Belgien i kvartfinalen med 2-1.

Barcelona vil uanset hvad ikke lade Coutinho gå. Hvem husker ikke, at de prøvede at hente offensivspilleren i over et år før han endelig skrev under og Klopp gav efter. Klopp havde ellers udtalt, at Liverpool ikke var en klub, der sælger.