Barcelona er angiveligt blevet tilbud at hente en af deres tidligere spillere tilbage til klubben. Se hvem, der er tale om lige her! 

Den catalonske storklub har fået at vide, at de kan, hvis de har lyst, hente Neymar tilbage til klubben. Repræsentanter for brasilianeren arbejder lige på, at få sydamerikaneren ud af det parisiske helvede, som han er en del af i den franske hovedstad.

På det seneste har der dog også været rygter, der slår fast, at det er Barcelonas evige konkurrenter fra Real Madrid, der lige nu er størst favoritter til at hente Neymar til Spanien igen.

Neymar

Foto: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Men Neymars desperation efter at forlade den franske hovedstad er så stærk, at hans agenter og repræsentanter vil tilbyde ham til adskillige hold. Det skriver det spanske medie Marca.

På jagt efter en ny spiller

Nu, hvor deres jagt på Antoine Griezmann er ovre, skal Barcelona jagte andre spillere. Atletico Madrid vil nemlig ikke sælge ham uanset hvad. Derudover har flere spillere advaret præsident Josep Maria Bartomeu om, at hvis Neymar skifter til Real Madrid ville de blive meget vrede.

Derfor vil præsidenten nu selv prøve at hente brasilianeren tilbage. Men det er sandsynligvis meget svært . Selvom de modtog hele 1,6 milliarder kroner for Neymar sidste sommer har de brugt mange af pengene på spillere som Coutinho og Ousamane Dembele.

Som det ser ud lige nu er Barcelona økonomi ikke i stand til at hente Neymar tilbage. Formentlig for mere end, hvad de selv fik for ham sidste sommer.

Det kan dog godt lade sig gøre. Dembele har ikke haft en let første sæson i den spanske klub. Netop derfor kunne han måske allerede et år efter ankomsten være på vej væk fra klubben allerede. Det kan både gøre det økonomsik muligt for Neymar at vende tilbage, men der vil dermed også være en ledig plads i truppen til ham.