Barcelonas præsident Josep Bartomeu holder ikke med sit hjemland Spanien til sommer, når den største fodboldfest går løs i Rusland om mindre end to uger. 

Det forlyder nemlig, at den spanske præsident for den spanske storklub hellere ser Lionel Messis Argentina vinde VM denne sommer.

Messi og co. nåede finalen for fire år siden, men superstjernen fra Catalonien kunne ikke hjælpe sit land til at vinde over Tyskland, der tog trofæet i stedet.

“Jeg håber, at Lionel Messi kan vinde trofæet. ” fortalte Bartomeu til Marca og Antena 3. Han fortsatte: ” Jeg tror på Messi. Han er den bedste spiller i historien og han kan vinde den. Så går hans drøm i opfyldelse. ”

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)ona

Som 31-årig kan dette meget vel blive den sidste mulighed for at vinde VM for den argentinske landsholdsspiller. Hvis han gør det kommer an på samme niveau som Diego Maradona – i hvert på landsholdsniveau.

Messi har prioriteret at forberede sig til VM i de sidste par uger. I den forgangne sæson hjalp han sin klub Barcelona med at generobre La Liga trofæet fra Real Madrid, mens resten af sæsonen var en skuffelse. I sær i Champions League.

Landstræner Sampaolis drenge er også i gang med at forberede sig på træningsbanen lige nu. I deres første gruppespilskamp møder de Island den 16. juni.

Bagud i forhold til sin konkurrent

Messi vil i den grad gøre mere end sit bedste denne sommer. For han er bestemt ikke tilfreds med at have tabt til Tyskland tilbage i 2004. Faktisk tabte han også en finale for to år siden, da Argentina tabte til Chile i finalen i Copa America i 2016.

I forhold til sin evige konkurrent, C. Ronaldo, er han et stykke bagud for Ronaldo vandt nemlig EM tilbage i 2016.

Argentinas sidste testkamp er mod Israel på lørdag den 9. juni inden de flyver til Rusland.