I weekendens La Liga-opgør i form af El Clasico-kampen mod Barcelona måtte Real Madrid undvære to af deres bedste spillere. Isco og Dani Carvajal var begge ude med skader og op til kampstart var der også store overvejelser og rygter om, hvorvidt holdets helt store stjerne – og en af verdens bedste spillere – Cristiano Ronaldo overhovedet ville blive klar til kampen.

Inden kampen var han blevet sparet i en tidligere La Liga-kamp og flere spanske medier skrev, at den portugisiske landsholdsstjerne døjede med en skade af en eller anden art.

Zidane har styr på skadessituationen i Madrid – til finalen mod Liverpool d. 26 maj kommer han til at kunne stille stærkeste hold. (Photo by David Ramos/Getty Images)

Kongeklubbens træner Zinedine Zidane har tidligere udtalt, at det ikke var sikkert, at 33-årige Ronaldo kunne blive helt klar til Champions League-finalen i slutningen af denne måned – på trods af, at han spillede store dele af kampen mod Barcelona i søndags.

Nu skriver det engelske medie Goal.com dog, at han helt sikkert bliver mere end 100 procent klar til sæsonens højdepunkt – og kampen om at vinde Europas mest prestigefyldte turnering for klubhold. Ifølge medier skulle Zidane have sagt følgende:

“Alle kommer til at være klar til finalen – Cristiano, Isco og Carvajal. Cristiano kommer til at være ude længst tid før finalen – det er først lige sket, at han ikke kan spille 100 procent. Han kan gå normalt, men ellers kniber det. Det er kun to dage siden, så vi må se, hvad der sker i fremtiden.”

“Der kommer, som det ser ud lige nu, ikke til at være nogen problemer for nogen og de kommer alle samme til at være 150 procent klar til finalen.”