Af David Paris

Chelsea havde i weekenden brug for en helt. Det fik de. Han hedder Batman. Hans rigtige navn er Michy Batshuayi og blev skiftet ind efter godt en times spil i weekendens kamp mod Watford og nettede to gange, da hans hold havde aller mest brug for det.
Chelsea kom i weekenden bagud 2-1 mod Watford og det lignede unægteligt London-mandskabets tredje nederlag i Premier League i træk. Sådan skulle det ikke være. De forsvarende engelske mestre har nemlig ‘Super-Suppen’ Michy Batschuayi og han fik, først med en udligning til 2-2 efter 71 minutter og siden med 4-2-målet i overtiden, sat en stopper for Chelseas nedadgående stime.

(Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images)

Conte har indrømmet, at han følte sig presset, da Watford scorede til 2-1, men det gjorde manden i skysovsen naturligvis ikke. Den belgiske landsholdsangriber fortæller nu, hvilke tanker, der gik igennem hans hoved inden han blev skiftet ind i kampen og hvad Conte sagde til ham. Det skriver det engelske medie Goal.com.

Batshuayi fortæller til samme medie: “Jeg fik at vide at jeg skulle forsvare bolden, arbejde og vise god holdånd. Det var også min egen indstilling til kampen. Jeg skulle ud og arbejde hårdt og vise holdet min lyst til at spille fodbold.”

“Jeg gjorde mit job som jeg skulle for holdet. Det er det eneste vigtige. Kampen var en god kamp og det var godt at komme på banen og gøre mit job som jeg skulle.”

Chelseas egen superhelt blevet en fanfavorit på Stamford Bridge. Nok mest på grund af sit 1-0-mål mod West Bromvich i sidste sæson i overtiden, der sikrede, at det engelske mesterskab kom til The Blues tre runder før tid. Eller for sejrsmålet mod Atletico Madrid efter 5 minutters overtid på udebane for et par uger siden.

Hvorom altid er, Batshuayi i sandhed en superhelt og spørgsmålet er så, hvordan superhelten får lov til at skinne helt i gennem med en kamp fra start?