Michy Batshuayi har beskrevet Diego Costa som ’fuldstændig sindssyg’ i et afskedsbrev til Chelsea-angriberen.

LONDON, ENGLAND – JANUARY 28: Michy Batshuayi of Chelsea celebrates with team mates after scoring his sides fourth goal during the Emirates FA Cup Fourth Round match between Chelsea and Brentford at Stamford Bridge on January 28, 2017 in London, England. (Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images)

Det blev afsløret torsdag, at den spanske landsholdsspiller vil skifte tilbage til Atletico Madrid, når transfervinduet atter åbner til januar. De to klubber forstås at have indgået en aftale til en værdi af i omegnen af 53 millioner pund.

Det bliver dermed enden på den offentlige saga, der har været omkring angriberens fremtid, der har været til diskussion siden en tekstbesked fra Antonio Conte. I tekstbeskeden stod, at Costa ikke indgik i den italienske træners fremtidsplaner.

Costa blev nægtet at vende tilbage til klubben efter sommerpausen, og derfor var en afgang uundgåelig.

Eftersom et skifte væk fra Stamford Bridge nu er blevet realiseret, har Costas holdkammerat, Michy Batshuayi, har taget chancen for at skrive et ”afskedsbrev” til den spansk-brasilianske angriber på Twitter.

’En god angriber og altid en støtte, da jeg først ankom til Chelsea. Tak for alting, sindssyge Diego Costa og held og lykke i fremtiden.