Bayern München har bekræftet, at de har hentet et blot 17-årigt ungt talent til klubben. Men helt billig har han ikke helt været. Læs om det her. 

Det drejer sig om det 17-årige canadiske stortalent Alphonso Davies som tyskerne har hentet på en femårig kontrakt. Det er den dyreste transfer foretaget i Major League Soccer i historien.

Davies forlader Vancouver Whitecaps for at komme til Bayern München den 1. januar 2019. Handlen kommer formentlig til at koste München omkring 170 millioner kroner. Det er det største beløb som en MLS klub har modtaget for en spiller i dets 23-årige historie.

. (Photo by Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images)

I et interview med klubbens eget officielle website har Bayern Münchens sportsdirektør udtalt: ” Alphonso Davies er et stort talent. Som kun 17-årig lover det her virkelig godt for fremtiden. Alphonso har allerede store individuelle genskaber og har været jagtet af mange forskellige klubber. Derfor er jeg meget stolt over at sige, at vi har hentet ham her ti FC Bayern München.

 Jeg vil gerne takke alle, der har arbejdet på denne transfer. Specielt vores scouting team osv. Det var godt samarbejde. ” slog sportschefen fast.

Spilleren selv er faktisk født i en flygtningelejr i Ghana har allerede spillet på det canadsike A-landshold. “Jeg er meget glad for at skifte til Bayern München. Som barn har jeg altid drømt om sådant et øjeblik her. ”

“Nu er drømmen gået i opfyldelse og jeg er bare så glad. Arbejdet for mig fortsætter dog bare. Nu skal jeg give alt hvad jeg har og udnytte denne mulighed som jeg har fået. Det er ikke mange, der får sådan en . ”

Davies er den yngste spiller til at score for Canadas A-landshold. Han er den første spiller født i år 2000, der scorer på senior niveau i international fodbold.