Bayern München har bekræftet, at de under ingen  omstændigheder har tænkt sig at sælge deres midtstopper. Flere medier skriver ellers, at PSG længe har været interesseret i ham. De har sågar budt hele 450 millioner kroner på ham. 

Et sådan tilbud ville for mange klubber være svært at afvise. Men det er netop, hvad Bundesliga klubben Bayern München har gjort. De har nemlig ikke tænkt sig at sælge deres midstopper, Jerome Boateng, for et sådant beløb til de europæiske giganter fra Paris.

Transfermarkedet lukker i aften, fredag,. På det seneste er den 29-årige forsvarsspiller blevet kædet sammen med et skifte til Paris Saint Germain. Selv siger han, at han er åbent over for en ny udfordring i en ny liga.

Franskmændene har intensiveret jagten på Bayern spilleren og har angiveligt budt omkring 400 millioner kroner for spilleren.

Deres seneste bud blev afvist og Thomas Tuchel har faktisk afvist, at de ville byde mere end 500 millioner kroner for spilleren. Men som vi har fået at se tidligere på sommeren og sidste sommer, så er det bestemt ikke prisen, der sætter en stopper for, hvilke spilleren klubber henter.

Skiftet kommer dog formentlig ikke til at ske. Selv Bayern præsidenten Uli Hoeness har udtalt, at han er overbevist om, at han bliver i Bayern i næste sæson.

(Photo: Getty Images)

Boateng vigtig for lands-og klubhold

Boatengs hold- og landsholdskammerat, Thomas Müller, har afsløret, at han er lettet over, at den tidligere Manchester City spiller bliver på Allianz Arena i næste sæson.

” Vi har brug for Jerome! Når han er fit og klar, er der meget få, der har den samme kvalitet som ham. ” har Müller sagt om ham.

Boateng havde ikke en specielt god sommer for Tyskland. Han så meget usikker ud i forsvaret for de tidligere verdensmestre. Specielt i kampen mod Mexico og Sverige blev han udstillet.

Dog er han stadig en vigtig del af truppen i den sydtyske klub. Klubbens nye manager Niko Kovac har i hvert fald vist Boateng tillid i Bayern. Senest da de vandt hele 3-1 over Hoffenheim i weekenden.