Bayern Münchens formand Karl-Heinz Rummenigge har her til aften bekræftet, at klubben vil gå på rov i den bedste engelske række til sommer. 

Det drejer sig om Chelsea wonderkiddet Callum Hudson-Odoi, der meget vel kan være at finde i en Bayern München trøje til sommer, når transfervinduet igen åbner.

Bundesliga giganterne er meget åbne i deres jagt på det blot 18-årige talent. Hudson-Odoi har haft lidt svært ved at få fast spilletid i London klubben. Alligevel har The Blues dog valgt at afslå et tilbud på Odoi. Et tilbud, der eftersigende var på omkring 350 millioner kroner

Rummenigge har i et interview med  mediet TZ sagt, at de er meget opsatte på at hente den unge spiller til Sydtyskland.

 (Photo by Adam Pretty/Bongarts/Getty Images)

Han passer perfekt ind

“Tidligere har vi ofte hentet spillere, der ikke passede ind. Vi vil have den bedste kvalitet af spillere og vi er meget overbeviste om denne spillers egenskaber. Det er derfor vi henter ham. ”

Chelsea har alt i alt i denne lidt en lille smule. Det er ikke helt gået efter forventning, da man erstattede PL-vindende Antonio Conte med Sarri. Klubben ligger i øjeblikket på en skuffende fjerdeplads med blot 50 point i 25 kampe. Yderst skuffende for et hold af Chelseas kaliber. De er hele 11 point efter førerholdet fra Liverpool, der indtager førstepladsen med 61 point. De er dog skarpt forfulgt af Manchester City med 59 point.

I Bundesligaen ligger Bayern dårligere til end de plejer på dette tidspunkt af sæsonen. Klubben ligger og skraver nede på tredjepladsen i den bedste tyske række. I 20 kampe står de noteret for 42 point. De er dog kun overgået  af Möonchengladbach med 42 point (og en bedre målscoere) og af Borussia Dortmund med hele 49 point.

Måske bliver 2018/19 sæsonen , hvor man endelig får brudt Bayern Munchens dominans på Bundesliga titlen. Det er nemlig en titel som klubben har vundet de seneste 5 sæsoner i træk.