(Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images )

Derudover faldt der i kampen mål fra Thiago Alcantara, David Alaba og Robert Lewandowski, og de hjalp alle med at vinde komfortabelt hele 5-1 over Diet Heckings hold. Manager Heynckes var i  hvert fald glad.

” Vi behøvede 20 minutter før vi fandt os selv i den kamp. Så tog vi kontrol og stille og roligt, skridt for skridt udlignede vi og tog føringen. Det var en god kamp, med meget gode pasninger og kombinationer – specielt i anden halvleg. Det er meget positivt, at selvom der er spillere, der ikke spiller så ofte går de alligevel ud og leverer en godkendt præstation, ” slog tyskeren fast i et interview med klubben egens officielle hjemmeside.

Bayern har netop offentliggjort, at den mand, der skal stå i spidsen for klubben efter sommerferien er Eintracht Frankfurs manager Niko Kovac. Og det er Heynckes angiveligt mere end glad for.

” Jeg har allerede sagt, at jeg er en stor beundrer af Kovac. Han arbejder med en masse forskellige spillere med vidt forskellige nationalitet i Frankfur. Han har gjort det godt, og derfor er han i Bayern efter sommerferien .”

“Han er både kreativ og hård – og så formår han at holde en streng og professionel tone over for sine spillere, samtidig med, at der er plads til sjov og ballade. Bayern har truffet et godt valg. ” , sluttede Heynckes.