I disse dage er det nok mest Champions League og Europa League som klubberne tænker mest på. Men faktisk er de også ude og hverve nye spillere – hvis ikke du vidste det så handler de året rundt med hinanden. 

AF KRISTIAN PARIS

Denne gang er det den sydtyske klub, Bayern München, der er i centrum i mediet TalkSport, der hævder, at klubben endelig – efter lang tids søgen – har fundet den spiller, der skal overtage klubbens to legenders plads, Franck Ribery og Arjen Robben.

Der er tale om den brasilianske kantspiller Malcom,  der indtil videre er ganske uerfaren, når det kommer til europæisk fodbold. Han flyttede nemlig først fra Brasilien i 2016, men han har skabt sig et navn i franske Ligue 1.

 (Photo by Team 2 Sportphoto/ullstein bild via Getty Images)

Både Robben og Ribery forventes at forlade tyskerne denne sommer – en beslutning, der er taget af Bayerns ledelse, der også allerede har fundet afløseren for den midlertidige manager, Jupp Heynckes. Klubbens mål er at hente en kantspiller, der kan danne par med Kingsley Coman i offensiven på længere sigt.

De fleste rygter den seneste tid har dog kædet Floran Thauvin fra Marseille sammen med Bayern München, mens andre vil have backen, Juan Bernat til at spille som kantspiller i stedet – det gjorde han i weekenden mod Freiburg.

Malcom kom til Bordeaux fra Corinthians for 35 millioner kroner, men lige nu den franske klub have omkring 10 gange så meget – omkring 350 millioner for spilleren, der også er jagtet af Premier League giganterne, Arsenal og Tottenham.

Arsenal prøvede nemlig allerede  vinters at hente den unge brasilianer, men de fik uheldigvis et bud på 370 millioner afvist af Bordeaux. I stedet hentede Tottenham Lucas Moura fra PSG og måske tyder det på, at et skifte til Bayern München ikke er helt udelukket.