Bayern München har angiveligt sendt spejdere ud for at holde øje med en af Premier Leagues hotteste keepere i den netop afsluttede sæson til slutrunden denne sommer. 

Det forlyder nemlig i følge the Sun, at Bayern München vil hente Evertons engelske landsholdskeeper Jordan Pickford som langtidserstatning for Manuel Neuer, der lige nu er skadet.

Pickford har imponeret siden han sidste sommer skiftede Sunderland ud med Everton, da han blev købt for 300 millioner kroner. De gode præstationer har ført til, at han er blevet udtaget til landsholdet og nu også bliver sat i forbindelse med den klub, der har vundet Bundesligaen de sidste fem sæsoner.

Neuer, der nu er 32 år gammel har ikke spillet for de tyske mestre siden midten af september sidste år – nu ser han dog endelig ud til at vende tilbage lige i tiden til VM-slutrunden denne sommer.

Den tyske landsholdsmålmand har spillet 74 kampe for nationen og var i målet, da Tyskland vandt VM i Brasilien tilbage i 2014.

(Photo by Oliver Hardt/Bongarts/Getty Images)

Bayern har angiveligt tabt troen på, at deres back up keeper Sven Ulreich vil kunne være en tilstrækkeligt erstatning for Neuer indtil han er klar til at vende tilbage.

Pickford derimod forventes at være førstekeeper for det engelske landshold denne sommer, og derfor har han masser af mulighed for at imponere de tyske talentspejdere.

Manchester United meldes dog også om at være interesseret i den unge engelske målmand, selvom de dog har en mundtlig aftale med De Gea om, at han ikke forlader Old Trafford denne sommer.

Men måske, hvis han skifter til Real Madrid er Pickford Uniteds første valg på ønskelisten.

Everton vil dog prøve at fordoble deres fortjeneste på den unge keeper og det vil betyder, at Bayern kan komme til at betale hele 600 millioner kroner for målmanden denne sommer.