De italienske mestrer Juventus og en række Premier Leauge-klubber er blevet klar over, at det regerende Bundesliga-hold Bayern München ikke vil forsøge at overtale stjernespilleren James Rodriguez til at skriver under på en ny aftale med klubben. Det skriver 90min.com i dagens avis.

Den sydtyske storklub skulle eftersigende have accepteret ikke at have James på holdet efter sommerferien. Og den beslutning er der mange andre klubber, der kunne nye godt af. Blandt andet Juventus, Manchester United og Liverpool er interesserede i at tilknytte den offensive midtbanespiller snarest.

Inter Milan-profil er eftertragtet: Bayern München har kæmpe interesse

Colombiansk fødte James Rodriguez er egentlig på kontrakt med storklubben Real Madrid i La Liga, men lige nu er han i gang med sin anden sæson i Bayern München på lån. Indtil videre har han dog kun optrådt i otte Bundesliga-kampe. Det er resulteret i tre mål og én assist og under 500 minutters fodbold i alt.

Ikke godt nok

Den virkelighed er bestemt ikke noget, som den tidligere Monaco-spiller kan være tilfreds med. Han har et enormt talent og det er langt fra realiseret i en alder af kun 27 år. Hans frikøbsklausul ligger på 320 millioner dansker kroner. Og den har Bayern altså fortrinsret på. Men det ser ikke du til at de vil udløse den. Og det giver så chancen til andre interesserede parter.

Årsagen til at James, som han også bare bliver kaldt, ikke har fået så meget spilletid, er eftersigende, at han ikke har det bedste forhold med klubbens chef og ledelse. Og det påvirker altså spilletiden på banen.

Et skifte til Liverpool kunne være godt for James, der formentlig ville passe godt ind i Jurgen Klopps system. Han kan nemlig også spille på kanten. I Juventus er Cristiano Ronaldo den helt store stjerne, men mon ikke der ville være plads til sydamerikaneren.