Bayern München har netop meddelt, at de endegyldigt har sikret sig det kun 18-årige store Benfica-wonderkid, Renato Sanches. Købet af offensivspillere sker foran klubber som Manchester United og Manchester City, som begge havde meldt deres interesse. 

Af David Paris 

Den tyske storklub, Bayern München, der formentlig bliver tyske mestre til sommer, har netop, på klubbens hjemmeside, offentliggjort, at de har sikret sig det 18-årige megatalent Renato Sanches i Benfica. Overgangssummen lyder eftersigende på 260 millioner danske kroner.

Bayern München har sikret sig midtbanespilleren foran Manchester United og Manchester City. Købet er chokerende netop fordi de fleste var overbeviste om, at Sanches skulle til den røde del af Manchester. Allerede i januar-transfermarkedet var Luis van Gaal tæt på at hente den nu daværende Benfica-spiller til Old Traffford for 335 millioner danske kroner.

Sanches har bundet sig til Bayern München i fem år – altså frem til 2021.

Debut på det portugisiske landshold

Den kun 175 cm-høje centrale midtbanespiller har allerede – i en alder af 18 år – fået debut på det portugiske landshold. I det hele taget er han i rivende udvikling og har bare siden sommer, udviklet sig til en klassespiller med et kæmpe potentiale. Som belønning er debutten som sagt også kommet. Det fortæller Bayern selv om deres nye indkøb.

Læs også: Manchester United scouter spiller hos Benfica

Læs også: Avis: Bayern byder på Roma-stjerne