Den 30-årige Bayern München-midtbanespiller rygtes ifølge engelsk medie væk, fra den tyske storklub. Der er stor interesse i Arturo Vidal, fra de to italienske klubber Inter Milan og AC Milan.

Af Lasse D. Drescher

Bayern München-profilen Arturo Vidal rygtes ifølge ESPN væk fra den tyske storklub. Der er nemlig stor interesse fra to Serie A-storklubber. Det er de to Milan-klubber, AC Milan og Inter Milan som jagter Arturo Vidal.

(Photo: Getty Images)

Den 30-årige chilenske stjerne har været en af de solide Bayern München-stjerner, i en længere periode. Det forventes at dette kan ende ud i en duel, om hvilken af de to italienske storklubber vil byde flest penge.

Arturo Vidal forlod tilbage i 2015 den italienske storklub Juventus, for netop at skifte til Bundesliga-giganten Bayern München. Den daværende transferssum lød på omkring 270.000.000 kroner.

Kan den tyske storklub skabe profit på salg af midtbanespilleren?

Det engelske medie melder samtidig at Bayern München samtidig forventes, at kunne hive en del penge hjem på et salg. Den 30-årige midtbanespiller kan ifølge mediet forlbedre de to italienske storklubber.

Læs også: Liverpool i hårdhændet påstand: Barcelona lyver!