Bayern München-profil er på vej væk fra den tyske storklub, da der skulle være stor interesse fra en fransk storklub.

Af Lasse D. Drescher

Den tyske forsvarsspiller Jerome Boateng, har tidligere været sat i forbindelse med et skifte til Manchester United. Specielt i løbet af denne sommers transfervindue, har den 29-årige midtstopper været rygtet mod Old Trafford.

(Photo: Getty Images)

Meldingerne i den seneste periode melder dog også, at Jerome Boateng formentlig ikke skifter til Manchester United. Dog så tyder det samtidig på, at rygterne om at Boateng er på vej væk fra Bayern München er reelle nok.

Dog er det for mange uklart, hvorfor Jerome Boateng har interesse i et skifte væk fra den tyske storklub. Ifølge det tyske Sky Sports lyder meldingen nu på, at Jerome Boateng skulle være tæt på et skifte til Ligue 1-storklubben Paris Saint-Germain.

Jerome Boateng skiftede tilbage i 2011 væk fra den engelske storklub Manchester City, for netop at skifte til Bundesliga-storklubben Bayern München. Siden skiftet til Bayern München har Boateng tilspillet sig en stor rolle hos den tyske klub og det tyske landshold.

Præsidenten i den tyske storklub Uli Hoeneß, har ifølge mediet udtalt at chancen for at skiftet går igennem er 50-50. Dog meldes der intet om hvad prisen på den tyske forsvarsspiller forventes, at ligge på.

Forlader tyskeren den tyske storklub?

Men en ting er ifølge mediet sikker, og det er at det ikke bliver billigt for Paris Saint-Germain. Jerome Boateng har i den seneste sæson dog haft en del problemer ,med skader som har holdt ham ude i lang tid.

Dog kan man ikke benægte, at Jerome Boateng er en af de bedre forsvarsspillere i verden. Derfor kommer tyskeren som tidligere nævnt til at koste en del, men PSG forventes dog at have de penge klar, som Bayern kræver.

Læs også: Hårdt slag for FCK: Må undvære stjerne til Atalanta-kamp