Det er ifølge det engelske medie WhoScored muligt at Thomas Müller kan komme til at tørne ud for Manchester United, i den nærmeste fremtid.

Af Lasse D. Drescher

Den tyske Bayern München-profil Thomas Müller er for nyligt fyldt 28 år. Det ændre ikke på at Müller bliver sat i forbindelse med et Bayern München-exit, måske allerede i løbet af januars transfervindue.

(Getty Images)

Grunden til at der bliver skrevet meget om at Thomas Müller kunne være på vej, er grundet manglende spilletid. Den italienske træner Carlo Ancelotti har efterhånden gjort det lidt tydeligt, at han ikke foretrækker at bruge Thomas Müller meget.

Derfor kunne et exit væk fra Bayern være en solid ting for den 28-årige tysker. Det kunne også være en mulighed for tyskeren, til at komme ud og prøve noget andet end Bundesliga-giganten Bayern München.

James Rodriguez er i denne sæson blevet udlejet fra Real Madrid, til den tyske storklub Bayern München. Det tyder på at Rodriguez også spiller en rolle, i Thomas Müllers situation om manglende spilletid.

Spændende muligheder for Bayern München-profilen?

Det har primært været Premier League-storklubben Manchester United som har vist stor interesse, i den tyske Bayern München-spiller. Det meldes at Mourinho har fulgt Müller længe, og derfor forventes det at Müller formentlig kan få en startplads på Old Trafford.

Læs også: Tottenham jagter Werder Bremen-stjerne