Den 27-årige tyske landsholdsspiller Thomas Müller rygtes for alvor væk fra Bayern München. Tyskeren skulle ifølge engelsk medie have udtalt, at et skifte væk fra Bayern har interesse.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie ESPN skriver at Bayern München-stjernen Thomas Müller er jagtet af Premier League-storklubben Manchester United. Det meldes samtidig at Müller skulle have udtalt, at han er klar til at forlade Bundesliga-storklubben.

(Photo by Boris Streubel/Getty Images)

Den tyske landsholdsspiller har haft lidt problemer, med at få fast spilletid under Carlo Ancelotti. Derfor kunne et skifte væk fra den tyske storklub, være en god mulighed for spilletid for den 27-årige tysker.

Thomas Müller blev i slutningen af sommerens transfervindue, sat i forbindelse med et skifte til Premier League-storklubben Manchester United. Det tyder for alvor på at der er chance for at Thomas Müller kunne skifte til De Røde Djævle.

Kan tyskeren blive en profil på Old Trafford?

Der meldes ikke om en forventet pris på den tyske offensiv-spiller, men det står samtidig klart at han har evnerne til noget stort. Thomas Müller har mange gange bevist at han kan blive en af verdens bedste spillere.

Læs også: De Boer fyret efter fire kampe – han er den første manager i Premier League til at gøre dette