Den 30-årige chilenske Bayern München-midtbanespiller har tilspillet sig interesse, fra AC Milan og Chelsea. Det forventes at Bayern München vil forlænge kontrakten med Vidal, og forhåbentlig få de to klubber til at droppe interessen.

Af Lasse D. Drescher

Der har i en lang periode været stor interesse fra to europæiske storklubber, i Bayern München-stjernen Arturo Vidal. De to klubber som jagter den 30-årige München-midtbanespiller er AC Milan og Chelsea.

(Photo: Getty Images)

Den erfarne chilenske midtbanespiller har tidligere optrådt hos den italienske gigant Juventus, hvor Arturo Vidal for alvor slog igennem. Derefter tog den velspillende midtbanespiler så turen til den tyske gigant Bayern München.

Arturo Vidal har kontrakt med den store tyske klub, frem til sommeren 2019. Det italienske medie Calciomercato mener at der skal overvejes hvad der skal ske, selvom der er noget tid at løbe på. Men det forventes Bayern vil forlænge kontrakten.

Kan en forlængelse fjerne interessen fra de to europæiske storklubber?

Den tyske storklub forventes som sagt at ville forlænge kontrakten med Artuo Vidal, i håbet om at de to storklubber dropper interessen. Derfor forventes det samtidig at der muligvis bliver sat en ret så høj frikøbsklausul, på den 30-årige chilenske midtbanespiller.

Læs også: Medie: Denne mand skal erstatte Bilic hos West Ham