Bayern Münchens præsident, Uli Hoeness, har valgt at råbe vagt i gevær over for de enorme beløb, der bliver betalt for spillere, en trend, der ikke ser ud til at stoppe med det samme.

MUNICH, GERMANY – AUGUST 21: Uli Hoeness, President of FC Bayern Muenchenattends the opening ceremony of the FC Bayern Campus at FC Bayern Campus on August 21, 2017 in Munich, Germany. (Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images)

Præsidenten i fodboldklubben Bayern München, Uli Hoeness, er langt fra begejstret over de kæmpe transfers, der har været denne sommer.

Neymar skiftede fra FC Barcelona til Paris Saint-Germain, og den handel løb op i hele 1,65 milliarder kroner, hvilket var mere end dobbelt så meget som den tidligere transferrekord.

I Barcelona valgte man at erstatte Neymar med Dembélé, og han var heller ingen billig herre. Således skulle catalanerne betale 800 millioner kroner for at købe franskmanden fri af sin kontrakt med Bundesliga-klubben.

De høje priser er en trussel, mener Uli Hoeness.

-I min optik findes der ingen spillere i verden, som er 750 millioner kroner værd. Vi er nået til et punkt, hvor vi virkelig skal passe på. For der er måske et punkt, hvor fansene har fået nok.

Hoeness’ bekymringer virker dog ikke til at trænge igennem hos resten af verdens fodboldklubber. I al fald har PSG ikke i sinde at lade sig nøjes med Neymar. De vil nemlig kaste 1,35 milliarder kroner efter stortalentet Kylian Mbappé, der i øjeblikket tørner ud for ligarivalerne fra AS Monaco.

-Jeg ville aldrig købe en spiller for 100 millioner euro, selv om jeg havde pengene. Det er spild af penge, siger Hoeness.

Denne sommer valgte den sydtyske klub at slå transferrekord, da man hentede Corentin Tolisso i Lyon for små 300 millioner kroner.