FC Bayern München har længe været interesseret i et af de største tyske talenter i nyere tid. Det drejer sig om midtbanespilleren Leon Goretzka fra Schalke 04, der betragtes som det største tyske talent i meget lang tid. 

AF KRSITIAN PARIS

Derfor kommer det heller ikke som nogen overraskelse, at den største tyske klub, Bayern München vil hente ham til klubben. Leon Goretzkas kontrakt udløber til sommer, og derfor vil han nemt kunne hentes på en fri transfer til sommer – men faktisk kan et skifte allerede ske nu her til vinter, da Schalke 04 på den måde vil få penge for det unge talent.

Den aftale betyder, ifølge mange medier, at klubbens anden midtbanespiller, Arturo Vidal, kan være på vej den anden vej. Medierne skriver, at den tidligere Juventus spiller formentlig vil blive genforenet med sin tidligere manager, Antonio Conte, i Chelsea.

(Photo by Miguel Tovar/LatinContent/Getty Images)

Bayerns midtbane har længe været en af de bedste i verden, og det må Arturo Vidal også betragtes som. Den hårdtarbejdende chilener er en solid klippe på midtbanen, hvor han både støtter forsvaret og angrebet med sin solide pasninger og benhårde fysik.

Og hvis Goreztka ankommer til sommer på samme måde som da Sebastian Rudy skiftede Hoffenheim ud med Bayern i sommers, kan det betyde, at Vidal kan være på vej væk den sydtyske storklub.

Med midtbanespillre som Thiago Alcantara og Corentin Tolisso i truppen kan det være svært at få regelmæssig spilletid. Derudover indeholder den tyske trup også den defensive midtstopper og midtbanespiller Javi Martinez, der har spillet fast på holdet de sidste mange år.

Og det ser ud til, at det Vidal, der har trukket det korteste strå og er på vej væk fra Bundesligaen. Angiveligt står Conte klar med åbne arme og byder chileneren velkommen i det engelske hovedstad.