The Blues, som Chelsea også kaldes, står lige nu over for problemer, såfremt de ønsker at beholde klubbens største unge talent, et vaskeægte wonderkid. Navnet er Callum Hudson-Odoi og han er lige nu blandt de hotteste navne i fodboldeuropa. Og det har de tyske mestre fra Bayern München forstået. De har nemlig valgt at øge deres tilbud til London-klubben. 

Forhandlingerne mellem München og Chelsea startede allerede tilbage i starten af december. Og dengang valgte Chelsea at afvise et tilbud fra tyskerne, på hvad der svarer til cirka 150 millioner danske kroner. Nu er tilbuddet på 250 millioner danske kroner. Og ifølge flere kilder har træner Maurizio Sarri og hans stab endnu ikke taget stilling til om man har lyst til at sælge den talentfulde kantspiller.

Kun 18-årige Hudson-Odoi, der er mange betragtes som en af verdens største wonderkid, slog sit navn fast i løbet af sommeren. Her imponerede han og takkede for tilliden i pre-season-kampene og siden har han stort set været en fast bestanddel af Chelsea-truppen til kampene. Han scorede flere mål i træningskampene og var ofte, udover Hazard selvfølgelig, Chelseas største trussel mod modstanderens mål.

Ikke masse spilletid

Siden har han dog ikke fået den spilletid, man måske kunne have ønsket for ham. Startpladser i to Europa League-kampe og udover det, et par indskiftningstjanser i ligaen. Senest mod Watford på Boxing Day. Her erstattede han en skadet Pedro i midten af første havleg. Men i slutningen af kampen måtte han, noget udsædvanligt, lade sig udskifte igen. Til fordel for den mere defensive orienterede Emerson.

Hudson-Odoi er fremtidens mand. Det er der ingen tvivl om. Og derfor skal Chelsea tænke sig godt om. Kun 250 millioner kroner for en mand, der kan blive meget mere værd i fremtiden. Både værdifuld i form af kroner og ører, men også på banen og i forhold til at afgøre kampe.