Den 20-årige Bayern München-midtbanespiller Renato Sanches rygtes væk fra Bundesliga-storklubben. Der er ifølge engelsk medie stor interesse, fra Premier League-storklubber.

Af Lasse D. Drescher

Den unge Bayern München-midtbanespiller Renato Sanches har ifølge det engelske medie Metro, fået grønt lys til at forlade klubben. Der er stor interesse i Sanches fra Premier League-storklubberne Chelsea, Liverpool og Manchester United.

(Photo: Getty Images)

Dog understreger Metro at Manchester United ikke har den samme interesse i Sanches længere. Så nu er det primært Chelsea og Liverpool som kæmper, om den 20-årige portugisiske midtbanespiller.

Renato Sanches fik 17 kampe for Bayern München i den forgangne Bundesliga-sæson. Det blev til seks kampe fra start, og så de resterende 11 som indskifter. Det blev hverken til en assist eller et mål i de kampe.

Hvem ender med at vinde den portugisiske midtbanespiller?

Metro mener også at AC Milan muligvis kan melde sig ind i kampen igen, nu hvor Renato Sanches har fået grønt lyst til at smutte. Specielt fordi AC Milan tidligere bød på Renato, men det bud afslog Bayern München.

Læs også: Costa er velkommen hos Everton: Ny partner eller konkurrence til Rooney?