MUNICH, GERMANY - FEBRUARY 27: Franck Ribery of FC Bayern Muenchen in action during the Bundesliga match between FC Bayern Muenchen and FC Koeln at Allianz Arena on February 27, 2015 in Munich, Germany. (Photo by A. Pretty/Getty Images for FC Bayern)

(Photo by A. Pretty/Getty Images for FC Bayern)

Bayern har været nærmest uovervindelige i denne sæson og fører den tyske Bundesliga med hele 37 point ud af 39 mulige. Ligeledes fører klubben deres Champions League gruppe, hvor det kun er lykkedes Arsenal at hive point hjem imod tyskerne. Man skulle dermed tro at holdet ikke kunne forbedres mere, men en af holdets store stjerne forventes at gøre comeback i den kommende måned.

Den 11 marts 2015 smadrede franske Frank Ribery sin ankel i 7-0 sejren over Shaktar Donetsk, hvilket har kostet ham cirka 9 måneders pause fra fodbolden. Nu lader det dog til, at der endelig kommer godt nyt for franskmanden i det Bayern melder ud at stjernen skulle være klar til topholdets kamp imod oprykkerne fra Ingolstadt en gang i december.

Den franske hurtigløber udtaler, at han håber på en snarlig genforening med træningen for Bayerns a-hold.

“Jeg vil prøve. Jeg har gjort det i de sidste par uger. Jeg har trænet hårdt og arbejdet på konditionen, og jeg håber, at jeg snart kan træne med de andre igen.” Udtaler Ribery om muligheden for en snarlig genforening med resten af holdet.

Bayerns anfører, Phillip Lahm, udtaler ligeledes, at han håber på en snarlig genforeningen af Ribery og resten af holdet til træning.

“Jeg tror, at han vil være tilbage snart” udtaler Lahm. “Jeg kan se hans fremskridt og han er tæt på at kunne træne med holdet igen.”

“Det er rart at se ham på banen med en bold ved fødderne, det er længe siden vi sidst har set ham sådan. Vi ved han er en fantastisk spiller, som altid har været virkelig vigtig for klubbens succes.” Afslutter Lahm.

Når Ribery er tilbage igen, vil hovedmodstanderen til pladsen som startende venstrekant være nyindkøbte Douglas Costa som ankom denne sommer fra Shaktar Donetsk.