Bayern München-spilleren Renato Sanches rygtes ifølge engelsk medie væk, fra Allianz Arena. Det er endnu engang Manchester United, som har indstillet sigtekornet på den unge portugiser.

Af Lasse D. Drescher

Den 19-årige portugiser Renato Sanches som til dagligt optræder for Bayern München, rygtes endnu engang væk fra Allianz Arena. Det er ifølge The Independent endnu engang en Premier League-storklub som viser interesse.

(Photo by Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images)

Det er Manchester United som ifølge mediet, stadig har stor interese i den unge portugiser. Renato Sanches’s træner Carlo Ancelotti bliver spurgt ind til Sanches-situationen af The Independent.

Carlo Ancelotti udtaler følgende til The Independent:

“Renato træner sammen med hele truppen nu, og vi skal endeligt nå frem til hvad der skal ske. Det vil vi selvfølgelig gøre i samarbejde med Renato og hans agent. Men et skifte kunne være muligt, men samtidig er muligheden for han bliver her også åben.”

The Independent understreger at det er helt tydeligt, at Ancelotti og Bayern vidst ikke helt er sikre på hvad de skal gøre. Der er ingen tvivl om at Renato Sanches er ung, og formentlig kan udvikle sig til noget stort.

Det kræver dog bare godt med spilletid, så portugiseren kan få noget erfaring under huden. Spørgsmålet er så om Renato kan få godt med spilletid hos Bayern, eller han bør søge mod en anden storklub, for at få ønsket opfyldt.

Læs også: 3 ting DU bare skal vide om Riedewald, der er blevet købt af Crystal Palace