Bayern München har netop hentet en af de bedste midtbanespillere i Ligue 1. Navnet er Corentin Tolisso, han er franskmand og spillede for Olympique Lyon. Nu spiller han for Tyskland bedste klub. Her er alt nødvendig information om ham. 

AF KRISTIAN PARIS 

MÅL MÅL MÅL

FBL-EUR-C3-LYON-ROMA

til at begynde med er Tolisso en af de midtbanespillere, der bare har sans for mål. I de sidste fire år har Tolisso været involveret i imponerende 46 mål ud af 160, og det betyder bestemt på en flyvende start i Bundesligaen efter sommerferien.

Den 22-årige franskmand har en imponerende rate med et mål hvert tredje kamp…

Ideelle midtbanespiller

FBL-EUR-C3-LYON-AJAX

Tolisso er uden tvivl en af de mest talentfulde midtbanespillere i Europa, og spilleren har en imponerende arbejdsrate, defensive kvaliteter, og imponerende evner med bold plus et godt spark.

Bayern har købt, ikke blot en god spiller, men en, der formentlig kommer til at være en nøglespiller i klubben for de næste mange sæsoner.

International begynder

FBL-WC-2018-FRA-PAR-FRIENDLY

Med 160 optrædener for Lyon vil du formentlig kunne se Tolisso på landsholdet inden så længe.

Faktisk har Tolisso kun én landsholdskamp for Frankrig, efter han fik debut i marts i år. Selvom han er hele 22 år, vil han nok spille en stor rolle under VM i 2018 – hvis han altså kommer ind på landsholdet.

Alsidighed

FBL-EUR-C3-LYON-BESIKTAS

For sådan en ung spiller, vil selv legendariske Phillip Lahm have svært ved at hamle op med franskmanden antal positioner på banen.

Den talenfulde midtbanespiller fik sine første 20 kampe for Lyon som back, ligesom han også spillede som højre kant og to kampe som angriber.

Afslog Napoli

FBL-ITA-SERIEA-TORINO-NAPOLI

En transfer, der brød sammen sidste sommer var Tolisso til Napoli.

Serie A klubben bød hele 375 millioner for franskmanden, men Tolisso sagde nej, eftersom hans bånd til Lyon var større. I sandhed en klubmand.