Tyskerne har været vant til lidt af en dominans i de sidste par sæsoner, og i sidst ende har det altid været det samme udfald. Altid den samme Herbstmeister, altid den samme, der hev Bundesliga-trofæet hjem.

(Photo by TF-Images/Getty Images)

af Emil Plovgaard

Der er selvfølgelig tale om Bayern München, som har domineret tysk fodbold i meget lang tid. Der er dog en ting, de ikke kan prale af at have præsteret i denne sæson. De har nemlig tabt i denne sæson.

Det har en anden klub imidlertid ikke. Det er rækkens treer fra Hoffenheim, der stadig ikke har tabt en kamp i Bundesligaen i denne sæson.

I dagens kamp mod Augsburg blev det heller ikke til pointtab, da man på udebane sikrede sig en solid 2-0 sejr. Målene blev scoret af Sandro Wagner og Andrej Kramaric.

Stime på 17 kampe uden nederlag

Dermed kan Hoffenheim – som blev Herbstmeister (efterårsmestre) i 2008 i klubbens første sæson i Bundesliga – bryste sig af en stime på 17 kampe i rap uden en tabt kamp. 7 sejre og 10 uafgjorte er det blevet til for Hoffenheim i denne sæson.

Desværre for Hoffenheim endte det ikke ud med et mesterskab dengang tilbage i 2008/09. Klubben endte noget skuffende på en 7. plads efter et kollaps i forårssæsonen på grund af en række skader, herunder en skade til Vedad Ibisevic, som dengang var klubbens topscorer.