FC Bayern Münchens woonderkid kan nu være på vej væk fra klubben. Enten på en låne aftale eller en permanent aftale. Væk, det er han bare… 

AF KRISTIAN PARIS

Bayerns Renato Sanches kan denne sommer blive sent væk fra den klub han kom til for bare et år siden. Han har nemlig ikke rigtig formået at imponere i det sydtyske og derfor er en lejeaftale af foretrække.

 

Vinderen af European Golden Boy i 2016 Renato Sanches  kom til Bayern München sidste
sommer for omkring 300 millioner fra Benfica, men har i den forgangne sæson optrådt bare 17
gange i Bundesligaen for tyskerne. Men en gennemsnitstid på bare 36 minutter pr gang.

Den 19-årige midtbanespiller kan blive sendt videre ud i Europa på en låneaftale. Det bekræfter Bayerns øverste chef Karl-Heinz Rummenigge, der er af den overbevisning, at den unge spiller behøver fast førsteholdsfodbold for at udvikle sig.

Det bekræfter the Record også.

 (Photo by Paul Gilham/Getty Images)

“Vi vil beslutte os, når vi har handlet færdigt på transfermarkedet. Altså om han skal udlejes et år eller ej. Han bliver bare nødt til at få nogle minutter i benene. Det er utilfredsstillende for både klubben og spilleren.” udtalte Rummenigge til klubbens officielle hjemmeside.

Og Sanches tilstedeværelse på Allianz Arena har været en stor snak i det tyske medier i de sidste par uger. Hvis spilleren ønsker at udleve det potentiale vi så i Benfica og under EM i 2016, bliver han nødt til at få fast førsteholdsfodbold på programmet.

En af de klubber, der har meldt sin interesse i spilleren er Manchester United, der netop har hentet Romelu Lukaku fra rivalerne fra Everton. Men i sidste ende er det altså Carlo Ancelottis (se billede) beslutning om, hvorvidt spilleren bliver i klubben eller ej.

Og efter klubben netop har offentliggjort transferen, der sender James Rodriguez fra Real Madrid til sydtyskland for de næste to sæsoner, ser det måske en smule svært ud for Sanches.

En anden konkurrent er Corentin Tolisso, der er komme til fra Lyon for omkring 350 millioner denne sommer.