Bayern Münchens nuværende cheftræner Jupp Heynckes har nu afsløret, at hans spiller James Rodriguez, ikke vidste særlig meget under kampen mod Borussia Mönchengladbach, som de tabte med 2-1. 

Den colombianske midtbanespiller blev tvunget til at udgå fra kampen efter han fik et slag på hovedet. Han blev erstattet af Marco Friedl i pausen.
James fik hurtigt behandling for slaget i første havleg, som han fik i en duel med Gladbachs Tony Jantschke.

MADRID, SPAIN – DECEMBER 30: James Rodriguez of Real Madrid CF looks on during the Real Madrid CF vs Real Sociedad as part of the Liga BBVA 2015-2016 at the Estadio Santiago Bernabeu on December 30, 2015 in Madrid, Spain. (Photo by Aitor Alcalde/Power Sport Images/Getty Images)

Landsholdsspilleren fra Colombia har det eftersigende godt efter kampen, selvom også Jantschke tog til hospitalet efterfølgende.

– James Rodriguez har højst sandsynligt fået en hjernerystelse. Han kendte ikke en gang stillingen ved havleg. Lige nu venter vi dog bare på diagnoserne fra lægerne på hospitalet, udtalte Heynckes til 90min.com tidligere i dag.

Det er dog stadig uklart, hvor længe den 26-årige spiller er ude af stand til at spiller for den sydtyske storklub. Bayern møder i næste uge Hannover 96 på lørdag.

James, der lige nu er på en to-årig låneaftale i Bayern, fra Ral Madrid, har gjort acceptabelt, efter han havde en lidt svært start i den bedste tyske række.

-Med James bliver man nødt til at være tålmodig og kunne håndtere nye udfordringer, udtalte den tidligere klublegende Lothar Matthäus til mediet Bundesliga.com, efter klubben tabte 2-1 til kampen mod Gladbach.

-Han er rigtig god og har en masse kvalitet, men han har brug for tid. Lad os ikke glemme han tid og den rytme han havde i Real Madrid. Vi venter på ham og giver ham tid. Det gode er, at han allerede er begyndt at give smagsprøver på det vi ved han kan. Både mod Schalke og RB Leipzig har han spillet godt og forhåbentlig bliver det fremover hans standard.