David Beckham ved at det vil blive hårdt arbejde og meget svært at får enten Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo til hans nye klub Inter Miami, men han giver ikke op. Og han er meget fortrøstningsfuld. Dog kan han godt se udfordringen i, at få to af verdens bedste spillere til den amerikanske liga MLS.

Beckhams klub Inter Miami vil gå i luften om under et år. Men klubben har stadig masser af arbejde at gøre inden 11 mand træder ind på banen. Her inklusiv et helt nyt stadion. Vigtigst af alt, så har David Beckham og hans medarbejdere en opgave i at bygge et hold op.

Og et har givet anledning til, at den tidligere Manchester United-spiller vil prøve at få toppen af poppen over på den anden side af Atlanten.


David Beckham udtaler sig

David Beckham udtaler følgende om sandsynligheden for at få en af de to spillere til klubben inden for et år: “Alt kan ske i fodbold. Alle har dem på deres ønskeliste. Selvfølgelig. Hvis du kigger på den måde Leo og Cristiano spiller på i øjeblikket, så er der ikke noget, der tyder på, at de inden for den nærmeste fremtid vil gå lidt ned i kadence. Eller skrue lidt ned for ambitionerne. Og det er jo ikke typisk for stjernene i MLS. Her er det ofte lidt falmende og aldrende spiller. Men Ronaldo er 34 og Messi er 32. Så alt kan ske.”

Spørgsmålet er om, David Beckham kan lokke med noget som Messi eller Ronaldo ikke allerede har. Messi er en klubmand for kommer formentlig til at være i Barcelona resten af sin karriere. Ronaldo er næsten lige skiftet fra Juventus og kommer formentlig til at spille sin kontrakt ud der. Så er han 37 år og spørgsmålet er så om han vil prøve sig af, flere tusinder kilometer væk fra sit hjem – eller om han er mættet?