(Photo by VCG/VCG via Getty Images)

(Photo by VCG/VCG via Getty Images)

Ifølge den tidligere Manchester United-spiller, David Beckham, så opfører den nye United-spiller, Zlatan Ibrahimovic, sig som et barn, når han taber en kamp.

Af Emil Plovgaard

Manchester United-helten kender Ibrahimovic særdeles godt fra deres tid sammen i Paris Saint-Germain.

Beckham og Uniteds svenske angriber blev tætte venner i Frankrig, og englænderen var en glad mand, da den 35-årige angriber ankom til Old Trafford i sommers.

Indtil videre har Zlatan i sin Manchester-tid været en blandet pose bolsjer. Således har han scoret seks mål i 11 Premier League-kampe.

Jose Mourinho har fastholdt den store angriber i front, også selvom han har oplevet en målkrise efter en ellers fin start.

Zlatan er en dårlig taber

Men Beckham beskylder sin tidligere holdkammerat for at være en dårlig taber – og sammenligner ham med sine egne børn.

Til TV4Sport udtaler Beckham:

“Hans fysik, hans passion, hans kærlighed til spillet har ikke ændret sig. Han er stadig en af de største spillere i dette spil – og det er en af grundene til, at jeg er glad for, at han nu spiller for Manchester United, min klub. Tak for det, Zlatan.

For mig er Zlatan en spiller med klasse, en spiller som altid vil vinde, og det beviste han, da jeg skiftede til PSG.

Han var ligeglad med, hvor vi spillede henne, og hvilken kamp det var. Han ønskede at vinde lige meget hvad.

Hvis han ikke vandt opførte han sig som en af mine børn. Han ville blive vred, og miste kontrollen. Ikke at mine børn mister kontrollen, men det gør Zlatan. For mig at se er han en vinder.”

Ibrahimovic er nok en vred mand for tiden ifølge Beckhams ord, for Manchester United har blot vundet 1 ud af de seneste 6 Premier League-kampe.

Tre sejre i træk i begyndelsen af sæsonen er blevet efterfulgt af kun to sejre i de sidste tre måneder.